Nieuwe makelaars website.
Met Realworks CRM.

Dit kan al met een investering vanaf €5.000.

Volledig maatwerk

We leveren geen kant-en-klaar oplossing, maar een geheel op maat ontworpen en gebouwd website die aansluit bij de stijl van je bedrijf.

Realworks sync

De Realworks API koppeling synchroniseert automatisch alle woningen met de website. Daar heb je dus geen omkijken meer naar!

Volledig responsive

We optimaliseren de website voor alle soorten en formaten apparaten. Van tablet tot telefoon en van laptop tot groot scherm.

Hoger in Google

Dankzij de nieuwste techniek is de website razendsnel en kan Google de code en content beter lezen. Dit draagt bij aan je posities in Google.

Ja, ik wil ook een nieuwe website

Laat je gegevens achter. Dan nemen we snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Hoe kunnen we je helpen?

Versnel de groei van je business met een ijzersterke website voor makelaars met Realworks CRM koppeling, hét CRM voor makelaars. Bekijk enkele voorbeelden van maatwerk websites voor makelaars die we hebben ontwikkeld en krijg een eerste indruk hoe wij je kunnen helpen. Online succes wacht op je.

Wij zijn Control. Een data gedreven digitaal en creatief bureau. Wij creëren online groei door data te combineren met creativiteit. IJzersterke websites. Optimale vindbaarheid. Meer resultaat.

Laat nu je gegevens achter voor een kosteloze kennismaking en ontdek direct wat wij voor jullie kunnen betekenen.