Online marketing Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Hoge organische posities in Google willen we allemaal. SEO is een proces voor de lange termijn en kost relatief veel inspanningen, echter kan het resultaat groot zijn.

Onze eerst vraag is: wat is je uiteindelijke doel? Als die vraag beantwoord is ontwikkelen we een plan.

Elk traject is maatwerk. Wij doen structureel onderzoek, analyseren jouw concurrenten, achterhalen zoekwoorden die voor resultaat zorgen en geven aanvullende SEO adviezen. Op deze manier leert jouw organisatie ook veel meer over zoekmachine optimalisatie. Digitale groei. Creëren we samen.

 1. Inventariseren

  We starten met het bespreken wat je precies wilt bereiken met SEO. Wat zijn je doelstellingen? Wie is je doelgroep?Hoe wil je ze bereiken? Hoeveel tijd wil je zelf in online marketing steken? Ook bespreken we de insteek van de samenwerking: gaan wij enkel advies geven of nemen we ook werkzaamheden over?

 2. Onderzoeken

  Na het eerste gesprek analyseren we je website om te zien waar we kunnen optimaliseren. Een audit en een zoekwoord analyse leert ons waar jij staat in de zoekmachine en ten opzichte van de concurrentie.

  We onderzoeken de website op:

  Om maximaal rendement te behalen maken wij alleen maar gebruik van premium tools.

 3. Herhalen

  Zoekmachine optimalisatie is een proces voor de lange termijn. Zoekmachines passen algoritmes regelmatig aan, je concurrentie wordt steeds slimmer en de markt is continue in beweging. SEO is geen eenmalige actie, het is een iteratief proces.

  Als we intensief gaan samenwerken maken we een Slack channel aan om de communicatie nog meer te bevorderen

Online succes wacht op je

Haal meer resultaat uit zoekmachine optimalisatie.

Versnel de groei van je business met optimale online marketing strategie. Online succes wacht op je.