Websites Strategie

Strategie

Tijdens de kick-off gaan we dieper in op de scope, het doel en de specifieke doelgroepen. Op basis van jouw ideeën en onze input leggen we gezamenlijk de basis voor het project: de wireframes.

Strategie

Kick-off

Elk project trappen we af met een digitale kick-off. Tijden deze videocall duiken we gezamenlijk dieper in de scope van het project. We praten over functionaliteit, specifieke doelgroepen en doelstellingen. Daarnaast bekijken we verschillende design stijlen om te zien wat je aanspreekt en wat juist niet. Aan het eind van de kick-off hebben wij alle info die nodig is om aan de slag te gaan met het maken van de wireframes.

Strategisch werken

Strategie

Wireframes

De besproken wensen en eisen vertalen we naar een online concept. Dat doen we met behulp van wireframes. Deze schematische tekeningen geven een duidelijk beeld van de flow en structuur van de verschillende pagina’s. De wireframes combineren we tot een werkend prototype. Zie het als een website zonder opmaak, maar waar je wel door de verschillende pagina’s kun scrollen en klikken. Op die manier testen we de flow en brengen we waar nodig verbeteringen aan.

De juiste strategie kiezen

Online groei

Get in control,versnel de groei van je business

Klaar voor meer bezoekers en conversies? Of wil je een nieuw project lanceren en benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?